6Z2A1738.jpg

NANNA KARALAHTI

Olen urheiluhullu kahden lapsen äiti. En ole koskaan urheillut elääkseni vaan ennemminkin elänyt urheillakseni. Lapsuuden todelliset kilpaurheilulajit olivat taitoluistelu ja jalkapallo. Niiden lisäksi urheilulukion käynnin ohessa aloitin thainyrkkeilyn, josta tuli erittäin läheinen laji. Liikunnanohjaajana aloitin reilu kymmenen vuotta sitten kuntosalilla ja kävin myös personal trainerin koulutuksen. 

Rakastan treenata itse ja treenauttaa muita. Urheilun tuomat onnistumisen tunteet, mielihyvähormonien sytyttäminen, kehon hyvinvointi ja mielen vahvuus ovat syitä, miksi olen päätynyt opiskelemaan liikunta-alaa. Toisen onnistuminen on minulle erittäin tärkeää. Näillä leireillä me koutsit pistämme teidät onnistumaan!

6Z2A1766.jpg

MARTINA AITOLEHTI

Olen urheilija, valmentaja ja kahden tytön äiti. Liikunta ja hyvinvointi ovat olleet elämäntapani jo pienestä tytöstä lähtien. Lapsena liikkuminen on tapahtunut yleisurheilun ja hevosten parissa, vanhemmalla iällä kestävyyslajit ovat vieneet mukanaan. Monipuolisuus ja kehon täydellinen ymmärtäminen on minulle se juttu.

Intohimoni on saada ihmiset liikkumaan, voimaan hyvin ja haastamaan itsensä, siksi valmennukseni ovatkin saavuttaneet suuren suosion. Sinä pystyt ihan mihin vain, jos niin päätät!